испрати барање

RICJ Плитко вграден HVM Bollard

Најновото лансирање на еден од новите стилски столбови за кревање, може да постигне отворен и затворен тип на подигнување на обрт.

HVM Bollard се столпчиња дизајнирани и тестирани за судар за да ги ублажат непријателските возила.Овие столпчиња се инсталирани за да ги заштитат сите локации од потенцијален напад, без разлика дали станува збор за критична национална инфраструктура или зафатени урбани центри.

Столбовите HVM се дизајнирани и дизајнирани да ги олеснат возилата со специфична големина и брзина и ќе бидат тестирани за судир за да го исполнат ова барање.Постојат многу воспоставени стандарди за рејтингот на производите на HVM, вклучувајќи ги BSI PAS 68 (Велика Британија), IWA 14-1 (меѓународен) и ASTM F2656/F2656M (САД).

Преку проценка на динамиката на возилото, често е можно да се одредат големината и брзината на возилото што треба да се ублажат.Ова обично го презема советник за безбедност против тероризам (CTSA) или квалификуван инженер за безбедност.Нашите HVM столпчиња можат да тежат до 1.500 kg при 32 km/h (20 mph) и 30.000 kg при 80 km/h (50 mph).

Столбовите HVM може да се однесуваат на секаков тип на столпчиња дизајнирани за HVM, без разлика дали се фиксни, плитки монтирани, автоматски, повлекувачки или отстранливи.Може да се примени и на други производи за тестирање на судир, како што се бариери, барикади или жичени огради.

Добредојдовте да не контактирате за повеќе детали


Време на објавување: 26 јануари 2022 година

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја